Rólam

"Áldott aki a segítségünket kéri, mert a legnagyobb szükségünk arra van, hogy szükség legyen ránk."

( Majorie Chappel )

"A hajó nagyobb biztonságban van a kikötőben, de a hajókat nem ezért építik."

( Paulo Coelho )

Szokán Mónika vagyok, a 3in1 Concepts Advanced Instructor (Haladó Oktatója) és Advanced Consultant Facilitator (Konzulense).
A Three in One Concepts programjait 2002-ben kezdtem elsajátítani. 

Az Instruktor tréninget 2008-ban végeztem el Gabriele Ulbrich Faculty vezetésével. A One Brain alaptanfolyamait azóta tanítom. 2010-ben végeztem el az Advanced Instructor tréninget,azóta felsőfokú tanfolyamokat is tartok a One Brain VII-es szintig. Emellett számos rövid programot oktatok, mely szintén nagy öröm számomra.

Mára már több oktató került ki a kezeim közül, akikre nagyon büszke vagyok. 2008-ban végeztem el a Children Class tréninget, és azóta több kurzust vezettem már. A gyerekekkel való munka számomra különleges feladat és mindig új tanulási lehetőség is egyben. A "Békás tanfolyam" Gabriele Ulbrich hivatalos engedélyével, módszerével, és az általam szerkesztett tanmenet alapján valósul meg. 2015. augusztusától gyerek oktatókat is képzek.

A 10 részből álló One Brain tanfolyamok elvégzését követően lehetőség van további felsőfokú tanfolyam elvégzésére is, egészen az Oktatói szintig.

                                      Elérhetőségeim:

Szokán Mónika

3 in 1 Concepts Advenced Instructor

Life Coach

Mobil.: +36 30 283 7199

e-mail: szokanmonika@gmail.com