One Brain I-II.

tanfolyam       

Jelentkezés:

Szokán Mónika

06 30 283 7199


" A legmegfelelőbb módszer arra, hogy elérd az áhított jövőt az, ha megvalósítod"

Gordon Stokes

1. A szakma eszközei

Ezen a tanfolyamon megtanulod a negatív érzelmi stressz felismerésére és elengedésére szolgáló technikákat és azok alkalmazását. Megismered a Viselkedési Barométert, ami egyedülálló módon segít feltérképezni az adott ügyhöz kapcsolódó érzelmeket. A vizualizációs technikák és a korrekciók használata biztonságos és hatékony módot kínálnak a negatív érzelmek semlegesítéséhez, az izomtesztelés pedig az ismert biofeedback technikák közül

a legmegbízhatóbb visszajelzéssel szolgál.

A tanultaknak azonnal hasznát veszed. Képes leszel egyensúlyt teremteni egy stresszes helyzetben

önmagad és mások számára is

a

Three In One Concepts módszerének alkalmazásával. (2 nap/14 óra)

2. A One Brain alapjai

A negatív érzelmi stressz romboló hatással van agyunk működésére, és olyan problémákhoz vezethet, mint a tanulási képességek zavara, a figyelemzavar, a hiperaktivitás, memóriaproblémák, alvási rendellenességek, fejfájások, és még sorolhatnánk.

Több mint húsz olyan technikát ismerhetsz meg, amelyekkel azonnal javíthatsz az életed minőségét

jelentősen befolyásoló területeken: többek között az írás, olvasás, koordinációs és kommunikációs problémák, önértékelés területein.

Felszínre hozzuk és oldjuk azokat a negatív érzelmeket, amelyek a tanulási helyzetekhez kötődtek, ezáltal múltbeli stresszeid oldódnak , és az életed is könnyebbé válik.

A tanultaknak azonnal hasznát veszed.

Bármilyen kihívással kell is szembenézned, kezedben lesz egy eszköz arra, hogy a jobb és bal agyfélteke működésének kiegyensúlyozásával egyensúlyban tartsd önmagadat.

(3 nap/21 óra)

Egyéb tanfolyamok

Aktuális programok