Meghívó

Családi rendszerek kiegyensúlyozása

Családfelállítókat képző tréning Dr. Arnold Polivka pszichológus (3 in1 Concepts) és kineziológus (Ausztria) vezetésével. A rendszer kidolgozásában felesége Eva Polivka is fontos szerepet játszott.

A képzésen tanított családfelállítási módszer a Bert Hellinger-féle módszert a kineziológia módszerével ötvözi. Így egy gyengéd módot kínál a családrendszerrel kapcsolatos, a családrendszerből eredő problémák megoldására és a családrendszerben jelenlévő stressz oldására.

A képzés tematikája:

Első rész:

A képzésen résztvevő kineziológusok több felállításban vesznek részt kliensként is. Ennek célja, hogy a felállítások eredményeképpen megtalálják saját családrendszerükben a számukra 'megfelelő helyet'. A 'megfelelő hely' az a hely, ahol az egyén feltöltődhet a családrendszeréből jövő, számára alapvetően szükséges energiával.

A családfelállítás módszerének speciális alkalmazása a kineziológiai oldásokban:, hogyan lehet visszaadni azokat az átvett érzéseket, bűntudatot, haragot, stb., melyek valójában nem a klienshez tartoznak, hanem valaki máshoz a kliens családrendszerében; illetve hogyan lehet visszakapni mindazt, amit a kliens elveszített pl.: szeretetet, hitet, bizalmat, melyek elengedhetetlenül szükségesek számára ahhoz, hogy jól működő kapcsolatai legyenek.

Második rész:

Önmagunk központosítása; csoport központosítása a család felállítási munkára; hogyan mutatja meg a viselkedési barométer a családrendszer problémáját és hogyan mutatja meg a megoldáshoz vezető utat; családrendszerek dinamikája és ennek megjelenése a felállításokban; különböző fajta felállítások megtapasztalása; családfelállítások vezetése.

A képzés összesen 8 modulból áll. A MODULOK KÉTHAVONTA ÉPÜLNEK EGYMÁSRA

A fenti képzésekre épülő 4 modult Arnold tarja, melynek szervezése még folyamatban van.

A további tréningnapok hasonlóan 2-3 napos eloszlásban várhatók.


A képzésen való részvétel előfeltétele:
Kineziológiai (3in1 Concepts/One Brain) tanulmányok
 
ÚJ HELYSZÍN!!

Budapest, XV.ker. Arany János u.128.

A képzés időtartama:

csütörtökön 9-17-ig

pénteken 9-15-ig

szombaton 9-17-ig

Jelentkezés itt:

szokanmonika@gmail.com e-mail címen - (Kérlek, hogy ha nem kapsz visszajelzést arról, hogy megkaptam a jelentkezésedet, akkor küld el még egyszer vagy hívd az alábbi telefonszámot.)

Bővebb tájékoztatás:

Szokán Mónika: +36 30 283 7199