Családi Rendszerek Kiegyensúlyozása

Jelentkezés:

Szokán Mónika

06 30 283 7199


Nagyon gyakran azt tapasztaljuk, hogy nem azt tesszük, amit akarunk, és éppen az ellenkező irányba mozdulunk, mint amerre szeretnénk mozdulni a tudatos szinten.

Nincs olyan kapcsolatunk, amely rendezett, problémáink vannak a gyerekeinkkel, úgy érezzük, ott kell hagynunk a családunkat,

csak ellenségeskedést látunk, a végén megbetegszünk.... vagy olykor azt érezzük, nem igazán akarunk élni, öngyilkos módon élünk, vagy hajlamossá válunk balesetet szenvedni.

Ennek okait gyakran azokban a tapasztalásokban találhatjuk, amikben részünk volt az életünk során.

De van még más is.

E történések egyik indítéka nem abból ered, amit személyesen mi tettünk, hanem abból, amit mások, a családunk és a rokonsági rendszerünk tett, olyan emberek, akiket talán soha nem is ismertünk. A családi rendszerekben vannak olyan láthatatlanul működő erők, melyek képesek rá, hogy betegséget, balesetre való hajlamot, depressziót, kudarcot okozzanak.

E láthatatlan erők láthatóvá tételének egy mélyreható módszere a családi rendszer kiegyensúlyozása.

Nagyon fontos részünkről, hogy tisztelettel és megértéssel tekintsünk ezekre a rendszerekre. Nincsenek áldozatok és tettesek, csak belebonyolódott személyek.

Bert Hellinger német terapeuta, számos kutatást végzett a családrendszerek rejtett rangsoraival és dinamikáival kapcsolatban.

Mi a családrendszer kiegyensúlyozást összekapcsoljuk a "Három az Egyben Módszerrel", mely felszínre hozza a rejtett dinamikát és segít a jó megoldás megtalálásában.

Egyéb tanfolyamok

Aktuális programok